Referentie

"Het beste gevoel kregen wij bij Fin4Finance"

Jetten Installatiebedrijf Ridderkerk

Het uitgebreide pakket

Rob Jetten, eigenaar van Jetten Installatiebedrijf Ridderkerk, vertelt: “Sinds twee jaar werk ik samen met Fin4Finance. We waren op zoek naar een passende accountant. Tijdens deze zoektocht kwamen we tot een selectie van drie accountskantoren waarbij wij het beste gevoel hadden bij Fin4Finance. Sindsdien doen zij onze administraties, aangiftes, jaarrekeningen, eigenlijk gewoon het gehele pakket.”

 

Een anders soort ondernemer

“Het contact met Jan Willem en de rest van het bedrijf is fijn en persoonlijk. Zo komt Jan Willem om de week langs bij mij op kantoor. De samenwerking met Jan Willem is open en toegankelijk wat het ook een stuk makkelijker en fijner maakt. Wanneer hij bij mij op kantoor is bespreken we alles wat er te bespreken valt door, alle soorten ondernemersvragen die ik heb. Eigenlijk probeert hij van mij een ander soort ondernemer te maken. In een positieve zin natuurlijk, haha.”

 

 Je bent geen nummertje

“Het fijne bij Fin4Finance is dat je geen nummertje bent. Wanneer je belt weten ze ook direct wie ze aan de lijn hebben. Hiervoor werkte ik samen met een administratiekantoor. Fin4finance is vergeleken met dat een zeer positieve vooruitgang. Ze zijn duidelijk, eerlijk en het voelt gewoon heel fijn. Ze doen zaken nu een stuk beter dan hoe het vroeger ging. Precies wat we zoeken. Een hele fijne samenwerking die ik iedereen kan aanbevelen!”

Jetten Installatiebedrijf Ridderkerk

https://jetteninstallatie.nl/