Privézaken ondernemer

Bij de meeste ondernemers lopen het zakelijke leven en het privéleven door elkaar heen. Ga je trouwen, of juist scheiden? Heb je kinderen aan wie je de zaak later wilt overdragen? En wat gebeurt er eigenlijk met het bedrijf wanneer je, als DGA, komt te overlijden? Fin4Finance is er voor je. Ook wanneer het gaat over dit soort persoonlijke zaken. 

Ondernemen en privé 

Zeker bij een familiebedrijf zijn zakelijke en privéaangelegenheden sterk met elkaar verweven. En hoewel we geen notariskantoor zijn en we dus niet je testament of andere notariële aktes voor je kunnen opstellen, kun je wél bij ons terecht voor een advies voordat je naar de notaris gaat. Want wij kennen jou én je onderneming door en door en weten wat voor jou belangrijke overwegingen zijn om rekening mee te houden. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt. Voor je zakelijke, maar zeker ook voor je privéleven.  

Meer weten over privézaken voor ondernemers?

Fin4Finance helpt je graag verder met zaken die overlappen tussen je bedrijf en je privéleven. Neem contact op en ontdek onze mogelijkheden! 

Daag ons uit

Deel jouw uitdaging met ons