Btw-aangifte voor ondernemers

Ben jij zo iemand die altijd op het laatste moment met boodschappentassen vol ordners naar de accountant moet voor de btw-aangifte? Dat is nergens voor nodig! Fin4Finance zorgt ervoor dat jouw btw-aangifte altijd op tijd klaar staat om te versturen.

Inkoopfacturen voor btw-aangifte

Gebruik je Basecone of Exact, dan kun je via de online scanservice alle facturen inscannen. Je raakt nooit meer een bon kwijt, hoeft niet meer te printen en kunt facturen uit je mailbox automatisch naar het portaal laten doorsturen. Zo wordt alles wat belangrijk is voor je btw-aangifte meteen verwerkt en meegenomen in de aangifte. Je bepaalt zelf welke personen binnen je bedrijf je hiervoor autoriseert en je krijgt wekelijks een update over eventueel ontbrekende stukken.

Facturatie volledig online

De boekhoudsoftware van WeFact en Exact maakt het mogelijk om facturen naar je klanten te sturen waar en wanneer je maar wilt. Mét een betaallink en in jouw eigen huisstijl! Ook offertes, pakbonnen en orders kunnen worden meegenomen. Daarmee wordt het traject van offerte tot ontvangst bij je klant helder en inzichtelijk.

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Kennis van je branche

Bankkoppeling met administratie

Exact maakt het bovendien mogelijk om elke dag de bankafschriften in te zien en te betalen. Zo verklein je de kans op dubbele betalingen en heb je elke dag inzicht in je openstaande debiteuren én in je crediteurenpositie. 

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Ontmoet onze ervaren specialisten

Met zijn RA-titel en een flinke dosis Brabantse gezelligheid is Jan Willem de beste persoon voor een goede discussie over jouw onderneming. Niet alleen heeft hij de ervaring die vereist is om jou te helpen groeien, hij heeft ook de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Jan Willem Peters RA

Eigenaar en inspirator

Hans is onze nieuwe partner in ons opkomende bedrijf. Met zijn jarenlange ervaring en vele connecties is er geen financiële uitdaging die hij niet de baas kan.

Hans van Oosterhout

mede eigenaar en vakkundig AA-accountant

​​​​​​Chris is AA-accountant en ook partner van Fin4Finance. Hij weet alles over automatisering en zorgt ervoor dat je jaarrekeningen goed gepresenteerd zijn én dat jouw onderneming optimaal geadviseerd wordt.

Chris Maas AA

Eigenaar en inspirator

Als Payroll-specialist weet Esther alles over juridische contracten, loonaangiftes en salarissen. Met haar fijne persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat jouw personeel nooit iets tekort komt.

Esther Peters

Adviseur lonen en sociaal zekerheidsrecht

Melanie is onze specialist in IT-administratie. Met haar positieve energie én hbo-opleiding in accountancy zorgt zij ervoor dat Fin4Finance altijd vooruit loopt met technologische innovaties – en jij dus ook!

Melanie Pouwe

Adviseur administratie en fiscale zaken

​​​​​​Een echte young professional: met een master in zowel accounting als rechten én zijn AA-opleiding in volle gang zorgt Rik ervoor dat jouw cijfers altijd in perfecte conditie zijn. Met zijn scherpe, kritische blik hoef jij je niet meer druk te maken om de details en kan hij je van een gedegen advies voorzien!

Rik Baken

Junior Adviseur Accountancy

Jesse volgt een hbo-opleiding in accountancy. Hij zorgt ervoor dat je boekhouding altijd verzorgd is en dat je BTW aangifte ruim op tijd verstuurd wordt. Met zijn muzikale achtergrond zorgt hij voor de vrolijke noot op kantoor.

Jesse van der Ham

Adviseur administratie

​​​​​​Lilly is onze nieuwe administratief medewerkster, die bij ons een leerwerktraject volgt. Met haar enthousiaste verschijning zorgt ze niet alleen voor een lach op het gezicht bij ons, maar ook bij jou door jouw administratie zorgvuldig te behandelen

Lilly Orgers

Administratief medewerkster

Otto-Jan is onze laatste aanwinst voor de accountancy. Met zijn positieve energie en meer dan 15 jaar lange werkervaring in de accounting zorgt onze goedlachse Fries voor een juiste jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw gemak

Otto-Jan Leeverink

Adviseur Accountany