JOUW PASSIE, ONZE UITDAGING

Jouw onderneming succesvol opbouwen

Ondernemerschap komt vaak voort uit een idee. Een ambitie. Je zal je daar ongetwijfeld in herkennen. Met jouw input en onze kennis worden jouw ambities werkelijkheid.
Samen met jou bouwen we aan een succesvolle onderneming. Een onderneming gedreven vanuit passie. Dát is een uitdaging die wij graag met jou aangaan.

Mkb'ers excelleren

Onze accountants en adviseurs laten mkb’ers in de Drechtsteden en West-Brabant excelleren. Door persoonlijke aandacht, ervaring, kennis en kunde komen we met state-of-the-art oplossingen. We willen ontdekken wat je écht belangrijk vindt. Waar je naar op zoek bent. Wat je wil bereiken. En waar je met je onderneming van droomt.

Dashboard met relevante parameters

Je administratie zullen we uiteraard zorgvuldig verzorgen. Aan de hand van de cijfers en andere data wordt een uniek dashboard voor je ingericht. Dit dashboard heeft alle voor jou relevante parameters. Dit dashboard kan je zonder boekhoudkundige kennis in één oogopslag lezen.

Kansen en mogelijkheden

Want wij willen dat jij altijd weet hoe je onderneming ervoor staat. Dat je precies kan zien wat je kansen en mogelijkheden zijn, welke stappen je moet zetten. Waar je bij moet sturen en wanneer het tijd is om van richting te veranderen. Dit alles met één doel: om vooruit te komen en jou en je bedrijf te laten excelleren.

Onze kwaliteitslabels

unnamed.jpg             Register-Belastingadviseurs-Logo.png               Nirpa-payoff.png               cropped-Novak_logo.png

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Ontmoet onze ervaren specialisten

Met zijn RA-titel en een flinke dosis Brabantse gezelligheid is Jan Willem de beste persoon voor een goede discussie over jouw onderneming. Niet alleen heeft hij de ervaring die vereist is om jou te helpen groeien, hij heeft ook de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Jan Willem Peters RA

Eigenaar en inspirator

Hans is onze nieuwe partner in ons opkomende bedrijf. Met zijn jarenlange ervaring en vele connecties is er geen financiële uitdaging die hij niet de baas kan.

Hans van Oosterhout

mede eigenaar en vakkundig AA-accountant

​​​​​​Chris is AA-accountant en ook partner van Fin4Finance. Hij weet alles over automatisering en zorgt ervoor dat je jaarrekeningen goed gepresenteerd zijn én dat jouw onderneming optimaal geadviseerd wordt.

Chris Maas AA

Eigenaar en inspirator

Als Payroll-specialist weet Esther alles over juridische contracten, loonaangiftes en salarissen. Met haar fijne persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat jouw personeel nooit iets tekort komt.

Esther Peters

Adviseur lonen en sociaal zekerheidsrecht

Melanie is onze specialist in IT-administratie. Met haar positieve energie én hbo-opleiding in accountancy zorgt zij ervoor dat Fin4Finance altijd vooruit loopt met technologische innovaties – en jij dus ook!

Melanie Pouwe

Adviseur administratie en fiscale zaken

Calvin heeft een master in accounting en zorgt ervoor dat jouw administratie op orde is en dat je jaarrekening klopt. Hij biedt bovendien altijd een luisterend oor, als je tegen een financiële uitdaging aanloopt.

Calvin van Coevorden

Junior Adviseur Accountancy

​​​​​​Een echte young professional: met een master in zowel accounting als rechten én zijn AA-opleiding in volle gang zorgt Rik ervoor dat jouw cijfers altijd in perfecte conditie zijn. Met zijn scherpe, kritische blik hoef jij je niet meer druk te maken om de details en kan hij je van een gedegen advies voorzien!

Rik Baken

Junior Adviseur Accountancy

Jesse volgt een hbo-opleiding in accountancy. Hij zorgt ervoor dat je boekhouding altijd verzorgd is en dat je BTW aangifte ruim op tijd verstuurd wordt. Met zijn muzikale achtergrond zorgt hij voor de vrolijke noot op kantoor.

Jesse van der Ham

Adviseur administratie

​​​​​​Lilly is onze nieuwe administratief medewerkster, die bij ons een leerwerktraject volgt. Met haar enthousiaste verschijning zorgt ze niet alleen voor een lach op het gezicht bij ons, maar ook bij jou door jouw administratie zorgvuldig te behandelen

Lilly Orgers

Administratief medewerkster

Otto-Jan is onze laatste aanwinst voor de accountancy. Met zijn positieve energie en meer dan 15 jaar lange werkervaring in de accounting zorgt onze goedlachse Fries voor een juiste jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw gemak

Otto-Jan Leeverink

Adviseur Accountany

CHRIS MAAS

'Als je een vet rapport had gewild, had je beter je best moeten doen op school.'

Wij schrijven geen lijvige verslagen die niemand leest. Zonde van het papier. Liever beperken wij ons tot de essentie. Wat heb je écht nodig en hoe kunnen we die informatie zo presenteren dat het je vooruit helpt. Daar gaat het ons om.

JAN WILLEM PETERS

'Om stilstand te voorkomen moet je af en toe even stilstaan'

Een rijdende trein zet je niet zomaar even stil. Toch is het goed om af en toe een stationnetje aan te doen en even uit te stappen. Vertel ons waar je ambities liggen, waar je heen wilt en wat daar voor nodig is. Dan weet je zeker dat je op het juiste spoor verder gaat.