Jouw onderneming succesvol opbouwen

Jouw passie, onze uitdaging

Ondernemerschap komt vaak voort uit een idee. Een ambitie. Je zal je daar ongetwijfeld in herkennen. Met jouw input en onze kennis worden jouw ambities werkelijkheid.
Samen met jou bouwen we aan een succesvolle onderneming. Een onderneming gedreven vanuit passie. Dát is een uitdaging die wij graag met jou aangaan.

MKB’ERS EXCELLEREN

Onze accountants en adviseurs laten mkb’ers in de Drechtsteden en West-Brabant excelleren. Door persoonlijke aandacht, ervaring, kennis en kunde komen we met state-of-the-art oplossingen. We willen ontdekken wat je écht belangrijk vindt. Waar je naar op zoek bent. Wat je wil bereiken. En waar je met je onderneming van droomt.
 

DASHBOARD MET RELEVANTE PARAMETERS

Je administratie zullen we uiteraard zorgvuldig verzorgen. Aan de hand van de cijfers en andere data wordt een uniek dashboard voor je ingericht. Dit dashboard heeft alle voor jou relevante parameters. Dit dashboard kan je zonder boekhoudkundige kennis in één oogopslag lezen.

 

 

 

KANSEN EN MOGELIJKHEDEN

Want wij willen dat jij altijd weet hoe je onderneming ervoor staat. Dat je precies kan zien wat je kansen en mogelijkheden zijn, welke stappen je moet zetten. Waar je bij moet sturen en wanneer het tijd is om van richting te veranderen. Dit alles met één doel: om vooruit te komen en jou en je bedrijf te laten excelleren.

'Als je een vet rapport had gewild, had je beter je best moeten doen op school.'

Chris Maas

Wij schrijven geen lijvige verslagen die niemand leest. Zonde van het papier. Liever beperken wij ons tot de essentie. Wat heb je écht nodig en hoe kunnen we die informatie zo presenteren dat het je vooruit helpt. Daar gaat het ons om.

'Om stilstand te voorkomen moet je af en toe even stilstaan'

Jan Willem Peters

Een rijdende trein zet je niet zomaar even stil. Toch is het goed om af en toe een stationnetje aan te doen en even uit te stappen. Vertel ons waar je ambities liggen, waar je heen wilt en wat daar voor nodig is. Dan weet je zeker dat je op het juiste spoor verder gaat.