Administratie voor ondernemers

Bij het starten van je onderneming krijg je meteen een ‘leuk’ cadeautje: de administratie! Lijkt het wel alsof je meer tijd kwijt bent aan de administratie dan aan je daadwerkelijke onderneming? Dan is het tijd om Fin4Finance in te schakelen. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van administratie. 

Financiële administratie volledig of deels uitbesteden aan Fin4Finance

Laat ons je administratie doen! Je hebt dan geen omkijken meer naar je boekhouding en kunt je optimaal focussen op jouw bedrijf. Uiteraard heb je in jouw online dashboard altijd realtime inzicht in je administratie.                                                                                          

Zelf je financiële- en salaris administratie doen

Houd je de processen liever zelf in beheer? Dan kun je, met onze handige boekhoudsoftware Exact, Basecone of WeFact, zelf je administratie doen. Natuurlijk staan wij altijd stand-by om te sparren en voor periodieke controles.  

Je kunt er ook voor kiezen om zelf je salarisadministratie te doen. Daarvoor bieden we jou de handige software van NMBRS. En ook hier geldt: heb je vragen of wil je sparren? We staan voor je klaar!

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Kennis van je branche

Salarisadministratie volledig of deels uitbesteden

Heb je personeel in dienst, dan hoort daar salarisadministratie bij. Wij hebben de expertise in huis om dat geheel of gedeeltelijk voor je te doen. Je hebt dan altijd digitaal alle loondocumenten beschikbaar (ook voor personeel) en ook de verlofregistratie en vakantieplanning is altijd inzichtelijk.      

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Ontmoet onze ervaren specialisten

Met zijn RA-titel en een flinke dosis Brabantse gezelligheid is Jan Willem de beste persoon voor een goede discussie over jouw onderneming. Niet alleen heeft hij de ervaring die vereist is om jou te helpen groeien, hij heeft ook de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Jan Willem Peters RA

Eigenaar en inspirator

​​​​​​Chris is AA-accountant en ook partner van Fin4Finance. Hij weet alles over automatisering en zorgt ervoor dat je jaarrekeningen goed gepresenteerd zijn én dat jouw onderneming optimaal geadviseerd wordt.

Chris Maas AA

Eigenaar en inspirator

Als Payroll-specialist weet Esther alles over juridische contracten, loonaangiftes en salarissen. Met haar fijne persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat jouw personeel nooit iets tekort komt.

Esther Peters

Adviseur lonen en sociaal zekerheidsrecht

Melanie is onze specialist in IT-administratie. Met haar positieve energie én hbo-opleiding in accountancy zorgt zij ervoor dat Fin4Finance altijd vooruit loopt met technologische innovaties – en jij dus ook!

Melanie Pouwe

Adviseur administratie en fiscale zaken

​​​​​​Een echte young professional: met een master in zowel accounting als rechten én zijn AA-opleiding in volle gang zorgt Rik ervoor dat jouw cijfers altijd in perfecte conditie zijn. Met zijn scherpe, kritische blik hoef jij je niet meer druk te maken om de details en kan hij je van een gedegen advies voorzien!

Rik Baken

Junior Adviseur Accountancy

Jesse volgt een hbo-opleiding in accountancy. Hij zorgt ervoor dat je boekhouding altijd verzorgd is en dat je BTW aangifte ruim op tijd verstuurd wordt. Met zijn muzikale achtergrond zorgt hij voor de vrolijke noot op kantoor.

Jesse van der Ham

Adviseur administratie

​​​​​​Lilly is onze nieuwe administratief medewerkster, die bij ons een leerwerktraject volgt. Met haar enthousiaste verschijning zorgt ze niet alleen voor een lach op het gezicht bij ons, maar ook bij jou door jouw administratie zorgvuldig te behandelen

Lilly Orgers

Administratief medewerkster

Otto-Jan is onze laatste aanwinst voor de accountancy. Met zijn positieve energie en meer dan 15 jaar lange werkervaring in de accounting zorgt onze goedlachse Fries voor een juiste jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw gemak

Otto-Jan Leeverink

Adviseur Accountany

Met Sander aan je zijde heb je jouw btw-aangiftes en administratie zo op orde! Cijfers zijn hem niet vreemd. Sterker nog, de verhalen achter cijfers zijn binnen no-time ontrafelt en omgezet in gedegen advies.   

Sander Koevoet

Adviseur administratie

Voor financieel advies zit je goed bij Jeffrey. Hij heeft in de smiezen hoe hij het verschil kan maken omdat hij precies aanvoelt wat nodig is. Geen uitdaging is hem te gek!  

​​​​​​​Jeffrey Huijskens 

Financial consultant

Wilma zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Ze houdt kwaliteitsprocessen in de gaten en grijpt alle kansen aan om deze te optimaliseren. Door Wilma verlopen processen vlekkeloos en wordt iedereen ontvangen met een lach!   

Wilma van der Smissen 

Officemanager