Administratie voor ondernemers

Bij het starten van je onderneming krijg je meteen een ‘leuk’ cadeautje: de administratie! Lijkt het wel alsof je meer tijd kwijt bent aan de administratie dan aan je daadwerkelijke onderneming? Dan is het tijd om Fin4Finance in te schakelen. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van administratie. 

Alles over de administratie voor ondernemers

Laat ons je administratie doen. Je hebt dan geen omkijken meer naar je boekhouding en kunt je optimaal focussen op jouw bedrijf. Uiteraard heb je in jouw online dashboard altijd real time inzicht in je administratie. Dat is belangrijk, want administratie voor ondernemers is onmisbaar voor een gezond financieel bedrijf. Ben je starter? Dan is het goed om te weten waar je op moet letten. Of je bijvoorbeeld een zakelijke rekening nodig hebt, of hoe je je administratie inricht. Daarnaast heb je nog te maken met facturen en offertes opstellen. Allemaal zaken die komen kijken bij een administratie voor ondernemers.                                                                                          

Zelf je financiële- en salaris administratie doen

Wil je de processen liever zelf in beheer houden? Dan kun je, met onze handige boekhoudsoftware Exact, Zenvoices of WeFact, zelf je administratie doen. Natuurlijk staan wij altijd stand-by om te sparren en voor periodieke controles.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf je salarisadministratie te doen. Daarvoor bieden we jou de handige software van NMBRS. En ook hier geldt: heb je vragen of wil je sparren? We staan voor je klaar!

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Kennis van je branche

Salarisadministratie volledig of deels uitbesteden

Heb je personeel in dienst, dan hoort daar salarisadministratie bij. Wij hebben de expertise in huis om dat geheel of gedeeltelijk voor je te doen. Je hebt dan altijd digitaal alle loondocumenten beschikbaar (ook voor personeel) en ook de verlofregistratie en vakantieplanning is altijd inzichtelijk.  

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Ontmoet onze ervaren specialisten

Met zijn RA-titel en een flinke dosis Brabantse gezelligheid is Jan Willem de beste persoon voor een goede discussie over jouw onderneming. Niet alleen heeft hij de ervaring die vereist is om jou te helpen groeien, hij heeft ook de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Jan Willem Peters RA

Eigenaar en inspirator

​​​​​​Chris is AA-accountant en ook partner van Fin4Finance. Hij weet alles over automatisering en zorgt ervoor dat je jaarrekeningen goed gepresenteerd zijn én dat jouw onderneming optimaal geadviseerd wordt.

Chris Maas AA

Eigenaar en inspirator

Als Payroll-specialist weet Esther alles over juridische contracten, loonaangiftes en salarissen. Met haar fijne persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat jouw personeel nooit iets tekort komt.

Esther Peters

Adviseur lonen en sociaal zekerheidsrecht

​​​​​​Een echte young professional: met een master in zowel accounting als rechten én zijn AA-opleiding in volle gang zorgt Rik ervoor dat jouw cijfers altijd in perfecte conditie zijn. Met zijn scherpe, kritische blik hoef jij je niet meer druk te maken om de details en kan hij je van een gedegen advies voorzien!

Rik Baken

Junior Adviseur Accountancy

Otto-Jan is onze laatste aanwinst voor de accountancy. Met zijn positieve energie en meer dan 15 jaar lange werkervaring in de accounting zorgt onze goedlachse Fries voor een juiste jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw gemak

Otto-Jan Leeverink

Adviseur Accountany

Met Sander aan je zijde heb je jouw btw-aangiftes en administratie zo op orde! Cijfers zijn hem niet vreemd. Sterker nog, de verhalen achter cijfers zijn binnen no-time ontrafelt en omgezet in gedegen advies.   

Sander Koevoet

Adviseur administratie

Voor financieel advies zit je goed bij Jeffrey. Hij heeft in de smiezen hoe hij het verschil kan maken omdat hij precies aanvoelt wat nodig is. Geen uitdaging is hem te gek!  

​​​​​​​Jeffrey Huijskens 

Financial consultant

Wilma zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Ze houdt kwaliteitsprocessen in de gaten en grijpt alle kansen aan om deze te optimaliseren. Door Wilma verlopen processen vlekkeloos en wordt iedereen ontvangen met een lach!   

Wilma van der Smissen 

Officemanager