Referentie

"Fin4Finance oprecht geïnteresseerd in jou én je business"

directeur/eigenaar van Ricoh Document Center Haaglanden

Maak kennis met Ricoh Document Center Haaglanden, één van de twaalf mono-brand resellers van het merk Ricoh. Ricoh is sinds jaar en dag gespecialiseerd in print- en documentoplossingen voor de zakelijke markt. Het innovatieve en milieubewuste merk ontwikkelt copyers, printers, IT-oplossingen, audiovisuele communicatiemiddelen, interactieve whiteboards en meer. Ricoh Document Center Haaglanden doet al jaren een beroep op de expertise van accountant Jan Willem Peters.

Koers bepalen

Carl Smink is oprichter van Ricoh Document Center Haaglanden. Hij vertelt: “In het verleden deed ik zaken met het accountantskantoor waar Jan Willem destijds werkte. Toen ik in 2009 voor mezelf begon en Ricoh Document Center Haaglanden oprichtte, heb ik de contacten aangehaald. Bij de bedrijfsoprichting kwam veel kijken: van het opstellen van een businessplan tot het aanvragen van krediet. In intensieve en kritische brainstorms heeft Jan Willem mij geholpen koers te bepalen en alles op papier te zetten.”
 

Dashboard met realtime informatie

Inmiddels bestaat Ricoh Document Center Haaglanden al bijna tien jaar. Al die tijd vertrouwt Carl op de expertise van Fin4Finance, bijvoorbeeld voor facturering en de verwerking van jaarcijfers en salarissen. “Met één druk op de knop krijg ik toegang tot mijn dashboard. Met dit dashboard word ik realtime geïnformeerd over mijn administratie, orders en openstaande facturen. Bovendien is het heel prettig dat mijn CRM-systeem gekoppeld is aan het boekhoudkundige programma Exact Online. Dat werkt fantastisch!”
 

Soms gas geven en soms remmen

“Ik heb met name contact met Jan Willem en collega Melanie. Zij zijn geen reguliere accountants – ze zijn sparringpartners en denken met je mee. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in jou én je business. Ze verdiepen zich in het bedrijf, zodat ze je van het allerbeste advies kunnen voorzien. Jan Willem gaat hierbij als ondernemer náást je zitten. Soms geeft hij gas en soms trapt hij op de rem. Daar ben ik heel blij mee. Waar ik sta als ondernemer, heb ik mede te danken aan onze jarenlange samenwerking.”

directeur/eigenaar van Ricoh Document Center Haaglanden

https://www.rdchaaglanden.nl/