‘Wij vinden de gaten in jouw boekhouding’

Als ondernemer wilt u in de toekomst kijken. Beslissingen van vandaag bepalen de resultaten van morgen. 

ACCOUNTANCY ADMINISTRATIE

Als ondernemer wilt u in de toekomst kijken. Uw beslissingen van vandaag bepalen de resultaten van morgen. Daarvoor heeft u optimaal inzicht in uw financiën nodig: actuele informatie, overzichtelijke rapportages en heldere prognoses. Wij bieden u dat inzicht. Met onze software & dashboard heeft u de totaaloplossing in handen om de koers van uw bedrijf te bepalen.

In welke fase zit jij?

Een onderneming starten

Het starten van een onderneming is een behoorlijke stap, waarbij je aardig wat zaken op een rijtje moet krijgen. Welke rechtsvorm moet je kiezen? Hoe schrijf je een businessplan? En hoe zit het met de financiering? Het zijn allemaal zaken waarbij Fin4Finance jou kan helpen.

Een bedrijf overnemen

Wanneer je een bedrijf overneemt, hoef je niet vanaf nul te beginnen. De klanten, het product of de dienst en in veel gevallen een pand en personeel zijn er al. Toch kom je niet altijd in een gespreid bedje. Want ook nu moet je zaken voor jezelf op een rijtje zetten. Bijvoorbeeld: het rendement van het bedrijf in z’n huidige vorm is bekend, maar welk rendement kun jíj halen? Heb jij de skills om een bedrijf te runnen? Welke risico’s ben jij bereid te nemen? Wij kunnen jou helpen bij de cijfermatige onderbouwing om een overwogen beslissing te kunnen nemen. Dat doen we bijvoorbeeld met een due diligence-onderzoek: een boekenonderzoek waarin jij een indruk krijgt van de risico’s en kansen van het bedrijf dat je wilt overnemen. Ook kunnen we de overnamecontracten voor je opstellen of controleren

Bedrijfsfinanciering

Om een bestaand bedrijf over te kunnen nemen of om de benodigde investeringen in je nieuwe bedrijf te kunnen doen, heb je in veel gevallen financiering nodig. Fin4Finance kan je daarover adviseren en je ondersteunen bij je financieringsaanvraag.

Personeel

Ga je personeel aannemen voor je nieuwe bedrijf, of neem je de medewerkers over van het bedrijf dat je hebt gekocht? Fin4Finance voorziet je van advies over zaken als salaris en arbeidsvoorwaarden. Ook de salarisadministratie kunnen we voor je regelen. Zo heb jij daar geen omkijken naar en weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Groeien en bijsturen

Je bent ondernemer geworden omdat je ambitieus bent. Je wilt dus niet dat je bedrijf een beetje rond blijft dobberen; je wilt volle kracht vooruit. Fin4Finance zorgt ervoor dat jij de juiste koers kunt uitzetten aan de hand van actuele stuurinformatie in jouw persoonlijke dashboard. Daarin vind je alle relevante KPI’s van jouw bedrijf en kun je altijd realtime zien hoe jouw bedrijf ervoor staat. Heb je behoefte aan nóg meer sturing? Ontdek het Management Kompassysteem en word één van de succesvolste bedrijven uit jouw branche.

Je bedrijf verkopen of overdragen

Je hebt met jouw bedrijf mooie successen behaald en wilt graag dat de volgende generatie jouw onderneming kan voortzetten. Of je wilt graag genieten van je pensioen en je bedrijf verkopen. Maar wat heb je eigenlijk geregeld voor je pensioen? Wat zijn de fiscale gevolgen van stoppen? Wat is een goede manier om de onderneming aan mijn kinderen over te dragen – en wat zijn de gevolgen voor mijn medewerkers? Op al dit soort vragen vind je, samen met Fin4Finance, het antwoord.

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Kennis van je branche

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Ontmoet onze ervaren specialisten

Met zijn RA-titel en een flinke dosis Brabantse gezelligheid is Jan Willem de beste persoon voor een goede discussie over jouw onderneming. Niet alleen heeft hij de ervaring die vereist is om jou te helpen groeien, hij heeft ook de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Jan Willem Peters RA

Eigenaar en inspirator

​​​​​​Chris is AA-accountant en ook partner van Fin4Finance. Hij weet alles over automatisering en zorgt ervoor dat je jaarrekeningen goed gepresenteerd zijn én dat jouw onderneming optimaal geadviseerd wordt.

Chris Maas AA

Eigenaar en inspirator

Als Payroll-specialist weet Esther alles over juridische contracten, loonaangiftes en salarissen. Met haar fijne persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat jouw personeel nooit iets tekort komt.

Esther Peters

Adviseur lonen en sociaal zekerheidsrecht

​​​​​​Een echte young professional: met een master in zowel accounting als rechten én zijn AA-opleiding in volle gang zorgt Rik ervoor dat jouw cijfers altijd in perfecte conditie zijn. Met zijn scherpe, kritische blik hoef jij je niet meer druk te maken om de details en kan hij je van een gedegen advies voorzien!

Rik Baken

Junior Adviseur Accountancy

Otto-Jan is onze laatste aanwinst voor de accountancy. Met zijn positieve energie en meer dan 15 jaar lange werkervaring in de accounting zorgt onze goedlachse Fries voor een juiste jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw gemak

Otto-Jan Leeverink

Adviseur Accountany

Met Sander aan je zijde heb je jouw btw-aangiftes en administratie zo op orde! Cijfers zijn hem niet vreemd. Sterker nog, de verhalen achter cijfers zijn binnen no-time ontrafelt en omgezet in gedegen advies.   

Sander Koevoet

Adviseur administratie

Voor financieel advies zit je goed bij Jeffrey. Hij heeft in de smiezen hoe hij het verschil kan maken omdat hij precies aanvoelt wat nodig is. Geen uitdaging is hem te gek!  

​​​​​​​Jeffrey Huijskens 

Financial consultant

Wilma zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Ze houdt kwaliteitsprocessen in de gaten en grijpt alle kansen aan om deze te optimaliseren. Door Wilma verlopen processen vlekkeloos en wordt iedereen ontvangen met een lach!   

Wilma van der Smissen 

Officemanager