Referentie

"Al jaren een uitstekende samenwerking"

directeur/eigenaar van Henri Systems Holland (HSH)

Sinds 1984 produceert Henri Systems Holland (HSH) meetapparatuur voor zeeschepen die de gassen LNG en LPG vervoeren. Het bedrijf uit Zwijndrecht is marktleider en het levert de niveaumeting aan ingenieursbureaus, scheepswerven en eindklanten in met name Azië. HSH werkt al tientallen jaren samen met accountant Chris Maas. 

Advies bij strategische afwegingen

Martin de Vries, directeur/eigenaar van HSH, vertelt: “Toen ik tien jaar geleden directeur van HSH werd, hebben we de samenwerking met Chris voortgezet. Vanuit Fin4Finance ondersteunt Chris ons bij uiteenlopende zaken. Niet alleen bij het opstellen van de jaarrekening en andere administratieve opdrachten, maar ook bij ingewikkelde vraagstukken over onze organisatie. Zo krijgen we advies bij strategische afwegingen en wordt de haalbaarheid van overnames onderzocht. 

Sparringpartner 

“Chris treedt op als sparringpartner – naar mij én onze eigen administrateurs. We spreken geregeld met elkaar af en hebben contact over de mail of telefoon. Via programma’s als Skype en TeamViewer kunnen we op afstand met elkaar samenwerken en kan ik het scherm van ons boekhoudkundig programma delen. Dat werkt prettig! Onlangs heeft Fin4Finance ons geholpen bij de implementatie van een ander boekhoudkundig programma, Exact Online. Het was een complexe implementatie, maar alles is goed en vlot verlopen.”

Accountancy opnieuw uitvinden

“Chris is kundig en hij is ook nog eens een fijne vent. Hij werkt op een vernieuwende manier en hij wil de accountancy opnieuw uitvinden. Daar neemt hij een actieve, leading rol in. De samenwerking met Chris en Fin4Finance is dan ook uitstekend!”

directeur/eigenaar van Henri Systems Holland (HSH)

https://henrisystems-holland.com/