Referentie

"Fin4Finance neemt de hele administratie uit handen"

eigenaar van Sealflex Voegafdichtingen BV

In 1989 richtte Leen Baars het bedrijf Sealflex Voegafdichtingen BV op. Het kitapplicatiebedrijf uit Etten-Leur heeft door de jaren heen een grote klantenkring opgebouwd. Zo werkt Sealflex Voegafdichtingen BV onder andere voor gemeenten, Verenigingen van Eigenaars en bouwbedrijven in heel Nederland.

Boel werk

Leen Baars vertelt: “Sinds het begin neem ik de administratie voor mijn rekening. De afgelopen jaren is de administratie echter steeds omvangrijker geworden. Het is een boel werk, vooral omdat ik ook als kitter meewerk op locatie. Zo’n vier jaar geleden stond ik daarom voor de keuze: een administrateur aannemen of een externe administrateur inhuren? Ik kwam in contact met Chris van Fin4Finance en sindsdien neemt hij de gehele administratie uit handen.”

Administratie kost 10 minuten

“Ik scan alle facturen in en mail deze door naar Chris of collega Precelle. Vervolgens worden de facturen in ons administratiesysteem geplaatst. Hier zie ik exact hoe het zit met de debet- en creditnota’s. Daarnaast verwerkt Fin4Finance onze loonadministratie. Ik hoef enkel het SEPA-bestand te controleren en klaar is Kees. Alle medewerkers krijgen op tijd hun loon. Door de ondersteuning van Fin4Finance hoef ik dagelijks maar tien minuten aan de administratie te spenderen. Dat komt goed uit, want ik ben liever buiten – aan het werk bij klanten!”

Strategisch advies

“Eens in de drie maanden komt Chris op bezoek. In drie uur tijd nemen we de kwartaalcijfers door en geef ik hier toelichting op. Als we een maand een lagere omzet hebben gedraaid, dan kijkt Chris kritisch naar de cijfers en geeft advies hoe wij de factureringen bijvoorbeeld anders kunnen aanvliegen. Of hij geeft strategisch advies over de urenbesteding. Kan er bij bepaalde projecten bespaard worden op manuren? Chris kijkt op een andere manier naar onze organisatie en hier leer ik veel van.”

eigenaar van Sealflex Voegafdichtingen BV

https://www.sealflex.nl/