Fin4finance Dashboard

Op elk moment inzicht hebben in jouw actuele cijfers, zodat je snel bij kunt sturen en agile kunt ondernemen? Met Visionplanner, het online dashboard van Fin4Finance, kun je altijd zien hoe jouw onderneming ervoor staat.

Dashboard op maat

Natuurlijk: je inkomsten en uitgaven, de liquiditeitsprognose en de begroting zijn voor iedere ondernemer belangrijk om bij te houden. Maar in jouw dashboard vind je méér. Wat precies, dat bepaal je samen met Fin4Finance. Wij stellen jouw dashboard namelijk helemaal op maat voor je samen met alle financiële én niet-financiële data die jij nodig hebt om te kunnen sturen. Want een ijssalon heeft andere stuurinformatie nodig dan een metaalbewerkingsbedrijf.

Altijd actueel dankzij slimme koppelingen

Jouw dashboard is gekoppeld aan je boekhoudpakket – welk pakket dat ook is. Zo zijn je cijfers altijd actueel en up-to-date. Bovendien kun je zelf alerts instellen voor bijvoorbeeld aanhoudende omzetdaling, teruglopende marges of een te laag banksaldo. Want je hebt pas aan inzicht als je er ook meteen naar kunt handelen!

Voordelen van
het dashboard

Met het dashboard profiteer je van allerlei voordelen die jouw onderneming helpen te groeien.
  • Altijd actueel

  • Op maat voor jou samengesteld

  • Precies de juiste informatie om te kunnen schakelen

  • Met alle boekhoudpakketten te koppelen