HRM en salarisadministratie

De mensen maken het bedrijf. Dat geldt voor jou als ondernemer, maar zéker ook voor je medewerkers. Maar het in dienst hebben én houden van personeel brengt uitdagingen en vragen met zich mee. Fin4Finance helpt je graag bij het beantwoorden daarvan.

HR-advies

Kun je je een (extra) personeelslid veroorloven? Hoe zit het met de CAO van de branche, en hoe stel ik een arbeidscontract op dat juridisch waterdicht is? Bij dit soort vraagstukken kan Fin4Finance jou bijstaan. Zeker als je bedrijf gaat groeien en je de eerste medewerkers gaat aannemen is onze expertise op het gebied van HRM-advies onmisbaar. Maar ook als je bedrijf al langer bestaat, kunnen we je HR-beleid onder de loep houden. Wij kennen jou én je onderneming immers door en door en kunnen je voorzien van advies op maat.

Salarisadministratie

Voor je medewerkers is het vervelend om het salaris te laat te ontvangen, of om een loonstrook te krijgen die niet klopt. Fin4Finance kan jouw gehele salarisadministratie uit handen nemen en zo je personeel tevreden houden. Met de handige app NMBRS hebben je personeelsleden altijd inzicht in hun salarisstroken en kunnen ze bovendien heel eenvoudig verlof aanvragen of andere personeelszaken regelen. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en kun jij je richten op dat wat jij het liefste doet: ondernemen!

Meer weten over HR-advies?

Fin4Finance helpt je graag verder met HR-advies op maat. Neem contact op en ontdek onze mogelijkheden!

Daag ons uit

Deel jouw uitdaging met ons