Sluit je aan bij accountant REINVENTED

Ben jij degene met
een frisse blik?

Werken bij fin4finance

We willen dat mensen blijven groeien; we geloven dat je je best doet als je je goed voelt. Samen blijven ontdekken, grenzen opzoeken en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook.

Vacatures

 • Fiscalist, die graag buiten de lijntjes kleurt

  Doe jij alles ook nét even anders? Als fiscalist kleur jij buiten de lijntjes. Je bent geen urenschrijver of kantoortijger, jij bent sociaal, op zoek naar uitdaging en graag op pad naar klanten. Je bent als belastingadviseur niet alleen betrokken bij fiscale advisering en werkzaamheden en zorgt ervoor dat jouw collega’s zich ook verder ontwikkelen. Jij geeft richting aan de ambities en plannen van de ondernemer. Je bent verantwoordelijk en weet deze besprekingen ook zelfstandig op te pakken.

  Etten-Leur 24 tot 40 uur
 • Zelfstandig assistent accountant met zicht op cijfers én de klant

  Ben jij op zoek naar een werkplek waar je diversiteit in jouw werk kunt omarmen, waar een digital native eerder een speelse creatieveling is en waar je geen last hebt van een strakke-pakkensyndroom? Dan is de functie zelfstandig assistent accountant bij Fin4Finance misschien wat voor jou. In deze functie ben je vooral zelfstandig opererend binnen de samenstel- en adviespraktijk. De klantenportefeuille is zeer divers met veel verschillende sectoren. Als zelfstandig assistent accountant richt je je vooral op het onderhouden van relaties met de daarbij behorende dienstverlening. Niet alleen stel je jaarrekeningen en fiscale aangiftes op, je bent vooral bezig met het onderhouden van klantrelaties, het real-time sparren en adviseren van klanten en het opstellen van tussentijdse cijfers.

  Etten-Leur 24 tot 40 uur
 • Administrateur, met een just do-it mentaliteit

  Ben jij een doener en staat klantcontact centraal voor jou? Bij Fin4Finance zijn wij op zoek naar administrateurs die in een dynamisch team de financiële wereld op zijn kop zet. Hier draait het niet om uren maken, maar om klanten blij maken. Samen met een collega ben jij verantwoordelijk voor de complete administratieve en fiscale dienstverlening voor klanten. Jullie bedienen gezamenlijk de gehele klantenportefeuille, waarbij jullie samen zorgen voor de gehele verwerking van een administratie tot de voorbereiding van de jaarrekening. Mocht je eventueel ook kennis hebben van het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers, dan is dit meer dan welkom

  Etten-Leur 24 tot 40 uur
3 openstaande vacatures

OVER FIN4FINANCE

Samen blijven ontdekken, grenzen verleggen en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook

 • Betrokken

  Wij kennen jou én je onderneming. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht.

 • Flexibel

  We bewegen met jou mee. Op precies de momenten dat jij dat nodig hebt.

 • Oprecht

  We willen jou behoeden voor verkeerde keuzes. Daarom zijn we transparant en eerlijk.

Wij zijn fin4finance

Jouw passie, Onze uitdaging

Jouw onderneming succesvol opbouwen

Ondernemerschap komt vaak voort uit een idee. Een ambitie. Je zal je daar ongetwijfeld in herkennen. Met jouw input en onze kennis worden jouw ambities werkelijkheid.
Samen met jou bouwen we aan een succesvolle onderneming. Een onderneming gedreven vanuit passie. Dát is een uitdaging die wij graag met jou aangaan.

Interview

“Je krijgt veel kansen om uit te bouwen wat je leuk vindt”

Melanie Pouwe had al een achtergrond in de accountancy; Jesse van der Ham kwam uit een heel andere wereld: hij is van origine professioneel muzikant en dirigent. Allebei zochten ze een uitdagende baan bij een organisatie die hen de vrijheid zou geven om zich te ontwikkelen. Die vonden ze bij Fin4Finance.