Werken bij Fin4Finance

#NOT4
EVERYBODY

Werken bij fin4finance

We willen dat mensen blijven groeien; we geloven dat je je best doet als je je goed voelt. Samen blijven ontdekken, grenzen opzoeken en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook.

Vind het kantoor waar jij je thuis voelt.

Als financieel specialist zoek jij werk als (assistent) accountant, admistrateur of misschien als fiscalist. Je hebt de banen voor het uitkiezen, maar hoe vind je het kantoor waar jij je thuisvoelt? Want wat als je niets hebt met strakke pakken, jeukwoorden, hokjesgeest en ellebogenmentaliteit? Wat als je een werkplek zoekt waar je het niet draait om uren maken, maar juist om aandacht voor klanten en hun financiën? Dan ga je op zoek naar een werkgever die bij je past. Die je een werkplek biedt waar je vooral jezelf kunt zijn en waar je als expert écht iets kunt bijdragen aan het succes van je klanten.

Bij Fin4Finance zitten we er net zo in als jij.

Wij zijn een compact team accountants en adviseurs dat het nét even anders doet. Wij begrijpen dat achter elk cijfer een MKB-ondernemer met zijn droom schuilt. Dus vertalen we cijfers niet naar lijvige rapporten, maar naar begrijpelijke data en praktische tools. Met ouderwets persoonlijke aandacht en state-of-the-art technologie maken we ons werk toepasbaar en toegankelijk voor iedereen. Door slim te werken weten we bovendien werkdruk te vermijden en met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden laten wij onze medewerkers floreren. Stuk voor stuk betrokken en toegewijde mensen die, net als wij, geloven in de kracht van netwerken en het opbouwen van betekenisvolle connecties. Een hecht team dat graag met elkaar werkt aan het succes van onze klanten.

Fin4Finance NOT4EVERYBODY

Anders dan anders, maar wij weten dat het werkt. En onze klanten vinden het een verademing. Ons team groeit en nu is er ruimte. Niet voor iedereen, maar misschien wel voor jou. Check onze vacatures hieronder. 

 

Medewerkersverhalen

Vacatures

 • Fiscalist, die graag buiten de lijntjes kleurt

  Doe jij alles ook nét even anders? Als fiscalist kleur jij buiten de lijntjes. Jij bent sociaal, op zoek naar uitdaging en graag op pad naar klanten. Je geeft fiscaal advies en zorgt ervoor dat jouw collega’s zich ook verder ontwikkelen. Jij geeft richting aan de ambities en plannen van de ondernemer.

  Etten-Leur 24 tot 40 uur
 • Zelfstandig assistent accountant met zicht op cijfers én de klant

  Ben jij op zoek naar een informele werkplek in de fiscale wereld? Dan is de functie zelfstandig assistent accountant bij Fin4Finance misschien wat voor jou. In deze functie ben je vooral zelfstandig opererend binnen de samenstel- en adviespraktijk. De klantenportefeuille is zeer divers met veel verschillende sectoren. Als zelfstandig assistent accountant richt je je vooral op het onderhouden van relaties met de daarbij behorende dienstverlening en advisering.

  Etten-Leur 24 tot 40 uur
 • Administrateur, met een just do-it mentaliteit

  Ben jij een doener en staat klantcontact centraal voor jou? Bij Fin4Finance zijn wij op zoek naar administrateurs die in een dynamisch team de financiële wereld op zijn kop zet. Samen met een collega ben jij verantwoordelijk voor de complete administratieve en fiscale dienstverlening voor klanten. Jouw kennis van het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers, dan is dit meer dan welkom.

  Etten-Leur 24 tot 40 uur
3 openstaande vacatures

Ben je benieuwd of Fin4Finance iets voor jou is?

Maak een afspraak voor een informele kennismaking en ontdel jouw carriere kansen bij Fin4Finance! 
T. 085 -  401 7377
M. info@fin4finance.nl 

OVER FIN4FINANCE

Samen blijven ontdekken, grenzen verleggen en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook

 • Betrokken

  Wij kennen jou én je onderneming. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht.

 • Flexibel

  We bewegen met jou mee. Op precies de momenten dat jij dat nodig hebt.

 • Oprecht

  We willen jou behoeden voor verkeerde keuzes. Daarom zijn we transparant en eerlijk.

Wij zijn fin4finance

Jouw passie, Onze uitdaging

Jouw onderneming succesvol opbouwen

Ondernemerschap komt vaak voort uit een idee. Een ambitie. Je zal je daar ongetwijfeld in herkennen. Met jouw input en onze kennis worden jouw ambities werkelijkheid.
Samen met jou bouwen we aan een succesvolle onderneming. Een onderneming gedreven vanuit passie. Dát is een uitdaging die wij graag met jou aangaan.

Interview

“Je krijgt veel kansen om uit te bouwen wat je leuk vindt”

Melanie Pouwe had al een achtergrond in de accountancy; Jesse van der Ham kwam uit een heel andere wereld: hij is van origine professioneel muzikant en dirigent. Allebei zochten ze een uitdagende baan bij een organisatie die hen de vrijheid zou geven om zich te ontwikkelen. Die vonden ze bij Fin4Finance.