Referentie

“Onze boekhouding is in vertrouwde handen”

bestuurder 4mb 

Psychologisch centrum 4mb maakt gebruik van de expertise van Fin4Finance. Mireille Bijlsma-de Jager van 4mb: “We werken heel fijn samen met Jan Willem en Esther. Ze hebben veel ervaring in accountancy en administratie en we vertrouwen hen volledig.” Lees hieronder het interview met Mireille. 

Psychologisch centrum 4mb

4mb is een psychologisch centrum voor onderzoek, behandeling en begeleiding van volwassenen en kinderen. Het behandelcentrum werd bijna twaalf jaar geleden opgericht door Mireille Bijlsma-de Jager. Inmiddels heeft 4mb vestigingen in Breda, Etten-Leur en Roosendaal en werken er ruim 35 medewerkers, zoals (klinisch) psychologen, gezondheidszorg-psychologen, psychiaters, orthopedagogen, coaches en ondersteunende medewerkers. Sinds de start van het bedrijf maakt Mireille gebruik van de expertise van Fin4Finance. In dit artikel vertelt ze er meer over.
 

Sparren met Jan Willem

Mireille: “Bijna twaalf jaar geleden startte ik 4mb als eenmanszaak. Al gauw kwam mijn man in de zaak, dus toen werd het een vennootschap onder firma. Toen we eenmaal meerdere medewerkers aantrokken, zijn we geëvolueerd naar een bv. Van meet af aan is Jan Willem betrokken bij 4mb. Ik ken hem persoonlijk en ik vond het meer dan logisch dat hij onze accountant werd en ons adviseerde over ons bedrijf. Het is heel fijn om met Jan Willem te sparren: hij kijkt op een andere, frisse manier naar ons bedrijf en ziet kansen en mogelijkheden die wij soms zelf niet zien. 
 

Het beste advies

Jan Willem helpt ons bij uiteenlopende zaken, zoals het opstellen van de jaarrekeningen, het ondertekenen van subsidieaanvragen en het controleren van de verantwoording voor de jeugdwet, de Wmo en de zorgverzekeringswet. Een paar keer per jaar zitten we samen en dan nemen we deze zaken door. Daarnaast kan ik Jan Willem advies vragen over ons bedrijf. Hij denkt proactief mee en geeft het beste advies. Esther, de vrouw van Jan Willem, doet onze loon- en salarisadministratie. Minimaal één keer per week hebben we contact en ze zorgt dat onze loon- en salarisadministratie up-to-date is. Ze reageert snel en is heel gestructureerd. Kortom, onze boekhouding is in vertrouwde handen!
 

Gebruik van handige software

Daarnaast maken we gebruik van de software van Fin4Finance. Zo hebben we een dashboard met al onze financiële resultaten, zoals de omzet, de kosten en de resultaatrekening. Dit dashboard is van Visionplanner en het is heel handig, want het geeft real time inzicht in de status. Ook kunnen we bepaalde periodes met elkaar vergelijken en kunnen we, aan de hand van deze gegevens, bijsturen en aanpassingen doorvoeren. We gebruiken Nmbrs voor de loon- en salarisadministratie en Exact Online voor de boekhouding en het opmaken van facturen en offertes. Deze digitale hulpmiddelen werken in ons voordeel.”

Website 4mb: 
https://4mb.nl/

bestuurder 4mb 

https://4mb.nl/