Groeien met je bedrijf

Elke ondernemer wil graag groeien. Maar uiteindelijk verandert er dan best veel. Er komt bijvoorbeeld een heel ander financieel plaatje bij kijken. Fin4Finance ondersteunt je bij elke stap op jouw groeipad.

Begroting en financiering

In je dashboard zie je precies hoe je ervoor staat en hoe de prognoses zijn. Zo kun jij beslissingen maken voor je bedrijf. Met ons Management Kompassysteem maken we bovendien inzichtelijk welke stappen je moet zetten om tot de beste 20% van je branche te gaan behoren. 

Processen

Als je bedrijf groter groeit, kan het goed zijn om bepaalde werkprocessen beter vast te leggen, te stroomlijnen of te automatiseren. Daarbij kunnen wij je adviseren en begeleiden. Bijvoorbeeld bij het (her)inrichten van je software. 

Subsidies

Gaat je bedrijf groeien en uitbreiden? Dan kun je soms aanspraak maken op energie- en milieusubsidies, zoals KIA, MIA en EIA, en personeelssubsidies, zoals WBSO, LIV en bepaalde uitkeringen. Wij kunnen je helpen bij het aanvragen daarvan, zodat de beoordeling succesvoller wordt. Daarnaast kunnen we ondersteunen bij het aanvragen van leningen en kredieten, en van budget voor onderzoek en ontwikkeling. 

Meer weten over deze oplossing?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor groeien? Neem direct contact met ons op!
 

KENNIS,ERVARING EN EXPERTISE

Kennis van je branche

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Ontmoet onze ervaren specialisten

Met zijn RA-titel en een flinke dosis Brabantse gezelligheid is Jan Willem de beste persoon voor een goede discussie over jouw onderneming. Niet alleen heeft hij de ervaring die vereist is om jou te helpen groeien, hij heeft ook de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Jan Willem Peters RA

Eigenaar en inspirator

​​​​​​Chris is AA-accountant en ook partner van Fin4Finance. Hij weet alles over automatisering en zorgt ervoor dat je jaarrekeningen goed gepresenteerd zijn én dat jouw onderneming optimaal geadviseerd wordt.

Chris Maas AA

Eigenaar en inspirator

Als Payroll-specialist weet Esther alles over juridische contracten, loonaangiftes en salarissen. Met haar fijne persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat jouw personeel nooit iets tekort komt.

Esther Peters

Adviseur lonen en sociaal zekerheidsrecht

​​​​​​Een echte young professional: met een master in zowel accounting als rechten én zijn AA-opleiding in volle gang zorgt Rik ervoor dat jouw cijfers altijd in perfecte conditie zijn. Met zijn scherpe, kritische blik hoef jij je niet meer druk te maken om de details en kan hij je van een gedegen advies voorzien!

Rik Baken

Junior Adviseur Accountancy

Otto-Jan is onze laatste aanwinst voor de accountancy. Met zijn positieve energie en meer dan 15 jaar lange werkervaring in de accounting zorgt onze goedlachse Fries voor een juiste jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw gemak

Otto-Jan Leeverink

Adviseur Accountany

Met Sander aan je zijde heb je jouw btw-aangiftes en administratie zo op orde! Cijfers zijn hem niet vreemd. Sterker nog, de verhalen achter cijfers zijn binnen no-time ontrafelt en omgezet in gedegen advies.   

Sander Koevoet

Adviseur administratie

Voor financieel advies zit je goed bij Jeffrey. Hij heeft in de smiezen hoe hij het verschil kan maken omdat hij precies aanvoelt wat nodig is. Geen uitdaging is hem te gek!  

​​​​​​​Jeffrey Huijskens 

Financial consultant

Wilma zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Ze houdt kwaliteitsprocessen in de gaten en grijpt alle kansen aan om deze te optimaliseren. Door Wilma verlopen processen vlekkeloos en wordt iedereen ontvangen met een lach!   

Wilma van der Smissen 

Officemanager