Bedrijf starten of overnemen

Heb je een goed idee en wil je een bedrijf starten? Of krijg je de kans om een bedrijf over te nemen, of het familiebedrijf voor te zetten? Dan komen er veel vragen op je af. Fin4Finance adviseert beginnende én ervaren ondernemers bij het beantwoorden van deze vragen.

Vraag een adviesgesprek aan

Onderneming starten

Een goed ondernemingsplan is de basis onder jouw bedrijf. Daarbij kan Fin4Finance je begeleiden. Daarbij kunnen we je ook adviseren over de keuzes die je moet maken over de rechtsvorm en de (fiscale) structuur van je onderneming, en bij het realiseren van de financiering. Is je bedrijf eenmaal gestart, dat is een sluitende administratie van belang. Ook daarbij kunnen we je ondersteunen. We kunnen dit zelfs volledig voor je inrichten én automatiseren. 

Bedrijf overnemen

Is het bedrijf waard wat de verkoper zegt dat het is? Wat zijn jullie mogelijkheden om de onderneming winstgevend te maken of te houden? En wat te doen met het personeel? Dat soort vragen helpt Fin4Finance jou te beantwoorden. Ook het overnamecontract kunnen we voor jullie opstellen of beoordelen. 

Bedrijfsopvolging

Een familiebedrijf overnemen brengt niet alleen financiële, maar ook emotionele zaken met zich mee. De experts van Fin4Finance hebben daar ruime ervaring mee en kunnen jullie daarin adviseren. Ook de fiscale aspecten van de opvolging kunnen we voor je inventariseren en afdekken. 

Meer weten over deze oplossing?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor een bedrijf starten of overnemen? Neem direct contact met ons op!
 

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Kennis van je branche

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Ontmoet onze ervaren specialisten

Met zijn RA-titel en een flinke dosis Brabantse gezelligheid is Jan Willem de beste persoon voor een goede discussie over jouw onderneming. Niet alleen heeft hij de ervaring die vereist is om jou te helpen groeien, hij heeft ook de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Jan Willem Peters RA

Eigenaar en inspirator

Hans is onze nieuwe partner in ons opkomende bedrijf. Met zijn jarenlange ervaring en vele connecties is er geen financiële uitdaging die hij niet de baas kan.

Hans van Oosterhout

mede eigenaar en vakkundig AA-accountant

​​​​​​Chris is AA-accountant en ook partner van Fin4Finance. Hij weet alles over automatisering en zorgt ervoor dat je jaarrekeningen goed gepresenteerd zijn én dat jouw onderneming optimaal geadviseerd wordt.

Chris Maas AA

Eigenaar en inspirator

Als Payroll-specialist weet Esther alles over juridische contracten, loonaangiftes en salarissen. Met haar fijne persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat jouw personeel nooit iets tekort komt.

Esther Peters

Adviseur lonen en sociaal zekerheidsrecht

Melanie is onze specialist in IT-administratie. Met haar positieve energie én hbo-opleiding in accountancy zorgt zij ervoor dat Fin4Finance altijd vooruit loopt met technologische innovaties – en jij dus ook!

Melanie Pouwe

Adviseur administratie en fiscale zaken

Calvin heeft een master in accounting en zorgt ervoor dat jouw administratie op orde is en dat je jaarrekening klopt. Hij biedt bovendien altijd een luisterend oor, als je tegen een financiële uitdaging aanloopt.

Calvin van Coevorden

Junior Adviseur Accountancy

​​​​​​Een echte young professional: met een master in zowel accounting als rechten én zijn AA-opleiding in volle gang zorgt Rik ervoor dat jouw cijfers altijd in perfecte conditie zijn. Met zijn scherpe, kritische blik hoef jij je niet meer druk te maken om de details en kan hij je van een gedegen advies voorzien!

Rik Baken

Junior Adviseur Accountancy

Jesse volgt een hbo-opleiding in accountancy. Hij zorgt ervoor dat je boekhouding altijd verzorgd is en dat je BTW aangifte ruim op tijd verstuurd wordt. Met zijn muzikale achtergrond zorgt hij voor de vrolijke noot op kantoor.

Jesse van der Ham

Adviseur administratie

​​​​​​Lilly is onze nieuwe administratief medewerkster, die bij ons een leerwerktraject volgt. Met haar enthousiaste verschijning zorgt ze niet alleen voor een lach op het gezicht bij ons, maar ook bij jou door jouw administratie zorgvuldig te behandelen

Lilly Orgers

Administratief medewerkster

​​​​​​​Otto-Jan is onze laatste aanwinst voor de accountancy. Met zijn positieve energie en meer dan 15 jaar lange werkervaring in de accounting zorgt onze goedlachse Fries voor een juiste jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw gemak

Otto-Jan Leeverink

Adviseur Accountany