Aannemen van personeel

Als het goed gaat met je bedrijf, is dat natuurlijk fantastisch. Gaat het zó goed dat je inmiddels handjes tekort komt? Dan is het tijd om personeel aan te gaan nemen. Mocht je daar nog geen ervaring mee hebben, dan kan Fin4Finance je voorzien van advies en dienstverlening. We hebben namelijk expertise op het gebied van HRM.

Vraag een adviesgesprek aan

HRM Fin4Finance

Of je nu wilt sparren over het aannemen van personeel of je arbeidsovereenkomsten wilt laten opstellen of controleren: onze HRM-experts helpen je verder. Daarnaast weten we alles over arbeidsvoorwaarden, zoals CAO’s en het regelen voor reiskosten en pensioen. We kunnen je helpen bij het opzetten van een salarisgebouw, of bij de toepassing van de WKR. En is je personeel eenmaal aan de slag? Dan kun je de salarisadministratie met een gerust hart aan ons overlaten, zodat je medewerkers op tijd worden uitbetaald. 

Meer weten over deze oplossing?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor personeel? Neem direct contact met ons op!
 

Overzicht

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Kennis van je branche

KENNIS, ERVAREN EN EXPERTISE

Ontmoet onze ervaren specialisten

Met zijn RA-titel en een flinke dosis Brabantse gezelligheid is Jan Willem de beste persoon voor een goede discussie over jouw onderneming. Niet alleen heeft hij de ervaring die vereist is om jou te helpen groeien, hij heeft ook de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Jan Willem Peters RA

Eigenaar en inspirator

Hans is onze nieuwe partner in ons opkomende bedrijf. Met zijn jarenlange ervaring en vele connecties is er geen financiële uitdaging die hij niet de baas kan.

Hans van Oosterhout

mede eigenaar en vakkundig AA-accountant

​​​​​​Chris is AA-accountant en ook partner van Fin4Finance. Hij weet alles over automatisering en zorgt ervoor dat je jaarrekeningen goed gepresenteerd zijn én dat jouw onderneming optimaal geadviseerd wordt.

Chris Maas AA

Eigenaar en inspirator

Als Payroll-specialist weet Esther alles over juridische contracten, loonaangiftes en salarissen. Met haar fijne persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat jouw personeel nooit iets tekort komt.

Esther Peters

Adviseur lonen en sociaal zekerheidsrecht

Melanie is onze specialist in IT-administratie. Met haar positieve energie én hbo-opleiding in accountancy zorgt zij ervoor dat Fin4Finance altijd vooruit loopt met technologische innovaties – en jij dus ook!

Melanie Pouwe

Adviseur administratie en fiscale zaken

Calvin heeft een master in accounting en zorgt ervoor dat jouw administratie op orde is en dat je jaarrekening klopt. Hij biedt bovendien altijd een luisterend oor, als je tegen een financiële uitdaging aanloopt.

Calvin van Coevorden

Junior Adviseur Accountancy

​​​​​​Een echte young professional: met een master in zowel accounting als rechten én zijn AA-opleiding in volle gang zorgt Rik ervoor dat jouw cijfers altijd in perfecte conditie zijn. Met zijn scherpe, kritische blik hoef jij je niet meer druk te maken om de details en kan hij je van een gedegen advies voorzien!

Rik Baken

Junior Adviseur Accountancy

Jesse volgt een hbo-opleiding in accountancy. Hij zorgt ervoor dat je boekhouding altijd verzorgd is en dat je BTW aangifte ruim op tijd verstuurd wordt. Met zijn muzikale achtergrond zorgt hij voor de vrolijke noot op kantoor.

Jesse van der Ham

Adviseur administratie

​​​​​​Lilly is onze nieuwe administratief medewerkster, die bij ons een leerwerktraject volgt. Met haar enthousiaste verschijning zorgt ze niet alleen voor een lach op het gezicht bij ons, maar ook bij jou door jouw administratie zorgvuldig te behandelen

Lilly Orgers

Administratief medewerkster

​​​​​​​Otto-Jan is onze laatste aanwinst voor de accountancy. Met zijn positieve energie en meer dan 15 jaar lange werkervaring in de accounting zorgt onze goedlachse Fries voor een juiste jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw gemak

Otto-Jan Leeverink

Adviseur Accountany