Belasting

Belasting is niet alleen complex, maar ook nog eens continu aan verandering onderhevig. Dat stelt jou als ondernemer voor vragen. Hoe zit het met de btw, als ik producten verkoop aan particulieren in het buitenland? Ik heb een eenmanszaak, maar is het niet beter om een bv op te richten? Is de huidige structuur wel het meest optimaal en betaal ik niet teveel vennootschapsbelasting? Reken op de fiscalisten van Fin4Finance voor een advies op maat én een tijdige en correcte aangifte. Zo hoef jij je niet druk te maken over fiscale zaken en kun jij je op je onderneming richten!

Vraag een adviesgesprek aan

Veranderende regelgeving

Fiscale regelgeving verandert voortdurend. Het meest recente voorbeeld is de btw, maar er wijzigt wel vaker iets op het gebied van belasting. Gelukkig hoef jij dat allemaal niet bij te houden: dat doen wij wel voor je. Onze fiscalisten kennen de ins en outs op het gebied van wet- en regelgeving en Europese richtlijnen. Op basis daarvan kunnen ze je adviseren over optimalisatie én over waaraan je factuur moet voldoen op btw-gebied. 

Inkomstenbelasting

Als ondernemer ben je ook een privépersoon, die – als het goed is – een goed inkomen uit de onderneming haalt. Onze fiscalisten kunnen ervoor zorgen dat alles omtrent jouw inkomstenbelasting goed wordt geregeld: het optimaal toepassen van heffingskortingen, het aanvragen van toeslagen en ervoor zorgen dat de verantwoordelijkheden tussen jou als privépersoon en je bedrijf optimaal worden verdeeld. 

Vennootschapsbelasting

Je bedrijfsstructuur kan invloed hebben op de hoeveelheid vennootschapsbelasting die je moet betalen. Onze fiscaal experts adviseren je over de structuur van je bedrijf én over een eventuele herstructurering, helpen je bij het herkennen, spreiden en afdekken van risico’s en zorgen voor optimalisatie. 

Meer weten over deze oplossing?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor belasting? Neem direct contact met ons op!
 

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Kennis van je branche

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Ontmoet onze ervaren specialisten

Met zijn RA-titel en een flinke dosis Brabantse gezelligheid is Jan Willem de beste persoon voor een goede discussie over jouw onderneming. Niet alleen heeft hij de ervaring die vereist is om jou te helpen groeien, hij heeft ook de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Jan Willem Peters RA

Eigenaar en inspirator

Hans is onze nieuwe partner in ons opkomende bedrijf. Met zijn jarenlange ervaring en vele connecties is er geen financiële uitdaging die hij niet de baas kan.

Hans van Oosterhout

mede eigenaar en vakkundig AA-accountant

​​​​​​Chris is AA-accountant en ook partner van Fin4Finance. Hij weet alles over automatisering en zorgt ervoor dat je jaarrekeningen goed gepresenteerd zijn én dat jouw onderneming optimaal geadviseerd wordt.

Chris Maas AA

Eigenaar en inspirator

Als Payroll-specialist weet Esther alles over juridische contracten, loonaangiftes en salarissen. Met haar fijne persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat jouw personeel nooit iets tekort komt.

Esther Peters

Adviseur lonen en sociaal zekerheidsrecht

Melanie is onze specialist in IT-administratie. Met haar positieve energie én hbo-opleiding in accountancy zorgt zij ervoor dat Fin4Finance altijd vooruit loopt met technologische innovaties – en jij dus ook!

Melanie Pouwe

Adviseur administratie en fiscale zaken

Calvin heeft een master in accounting en zorgt ervoor dat jouw administratie op orde is en dat je jaarrekening klopt. Hij biedt bovendien altijd een luisterend oor, als je tegen een financiële uitdaging aanloopt.

Calvin van Coevorden

Junior Adviseur Accountancy

​​​​​​Een echte young professional: met een master in zowel accounting als rechten én zijn AA-opleiding in volle gang zorgt Rik ervoor dat jouw cijfers altijd in perfecte conditie zijn. Met zijn scherpe, kritische blik hoef jij je niet meer druk te maken om de details en kan hij je van een gedegen advies voorzien!

Rik Baken

Junior Adviseur Accountancy

Jesse volgt een hbo-opleiding in accountancy. Hij zorgt ervoor dat je boekhouding altijd verzorgd is en dat je BTW aangifte ruim op tijd verstuurd wordt. Met zijn muzikale achtergrond zorgt hij voor de vrolijke noot op kantoor.

Jesse van der Ham

Adviseur administratie

​​​​​​Lilly is onze nieuwe administratief medewerkster, die bij ons een leerwerktraject volgt. Met haar enthousiaste verschijning zorgt ze niet alleen voor een lach op het gezicht bij ons, maar ook bij jou door jouw administratie zorgvuldig te behandelen

Lilly Orgers

Administratief medewerkster

​​​​​​​Otto-Jan is onze laatste aanwinst voor de accountancy. Met zijn positieve energie en meer dan 15 jaar lange werkervaring in de accounting zorgt onze goedlachse Fries voor een juiste jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw gemak

Otto-Jan Leeverink

Adviseur Accountany