Belasting

Belasting is niet alleen complex, maar ook nog eens continu aan verandering onderhevig. Dat stelt jou als ondernemer voor vragen. Hoe zit het met de btw, als ik producten verkoop aan particulieren in het buitenland? Ik heb een eenmanszaak, maar is het niet beter om een bv op te richten? Is de huidige structuur wel het meest optimaal en betaal ik niet teveel vennootschapsbelasting? Reken op de fiscalisten van Fin4Finance voor een advies op maat én een tijdige en correcte aangifte. Zo hoef jij je niet druk te maken over fiscale zaken en kun jij je op je onderneming richten!

Veranderende regelgeving

Fiscale regelgeving verandert voortdurend. Het meest recente voorbeeld is de btw, maar er wijzigt wel vaker iets op het gebied van belasting. Gelukkig hoef jij dat allemaal niet bij te houden: dat doen wij wel voor je. Onze fiscalisten kennen de ins en outs op het gebied van wet- en regelgeving en Europese richtlijnen. Op basis daarvan kunnen ze je adviseren over optimalisatie én over waaraan je factuur moet voldoen op btw-gebied. 

Inkomstenbelasting

Als ondernemer ben je ook een privépersoon, die – als het goed is – een goed inkomen uit de onderneming haalt. Onze fiscalisten kunnen ervoor zorgen dat alles omtrent jouw inkomstenbelasting goed wordt geregeld: het optimaal toepassen van heffingskortingen, het aanvragen van toeslagen en ervoor zorgen dat de verantwoordelijkheden tussen jou als privépersoon en je bedrijf optimaal worden verdeeld. 

Vennootschapsbelasting

Je bedrijfsstructuur kan invloed hebben op de hoeveelheid vennootschapsbelasting die je moet betalen. Onze fiscaal experts adviseren je over de structuur van je bedrijf én over een eventuele herstructurering, helpen je bij het herkennen, spreiden en afdekken van risico’s en zorgen voor optimalisatie. 

Meer weten over deze oplossing?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor belasting? Neem direct contact met ons op!
 

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Kennis van je branche

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Ontmoet onze ervaren specialisten

Met zijn RA-titel en een flinke dosis Brabantse gezelligheid is Jan Willem de beste persoon voor een goede discussie over jouw onderneming. Niet alleen heeft hij de ervaring die vereist is om jou te helpen groeien, hij heeft ook de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Jan Willem Peters RA

Eigenaar en inspirator

​​​​​​Chris is AA-accountant en ook partner van Fin4Finance. Hij weet alles over automatisering en zorgt ervoor dat je jaarrekeningen goed gepresenteerd zijn én dat jouw onderneming optimaal geadviseerd wordt.

Chris Maas AA

Eigenaar en inspirator

Als Payroll-specialist weet Esther alles over juridische contracten, loonaangiftes en salarissen. Met haar fijne persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat jouw personeel nooit iets tekort komt.

Esther Peters

Adviseur lonen en sociaal zekerheidsrecht

​​​​​​Een echte young professional: met een master in zowel accounting als rechten én zijn AA-opleiding in volle gang zorgt Rik ervoor dat jouw cijfers altijd in perfecte conditie zijn. Met zijn scherpe, kritische blik hoef jij je niet meer druk te maken om de details en kan hij je van een gedegen advies voorzien!

Rik Baken

Junior Adviseur Accountancy

Otto-Jan is onze laatste aanwinst voor de accountancy. Met zijn positieve energie en meer dan 15 jaar lange werkervaring in de accounting zorgt onze goedlachse Fries voor een juiste jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw gemak

Otto-Jan Leeverink

Adviseur Accountany

Met Sander aan je zijde heb je jouw btw-aangiftes en administratie zo op orde! Cijfers zijn hem niet vreemd. Sterker nog, de verhalen achter cijfers zijn binnen no-time ontrafelt en omgezet in gedegen advies.   

Sander Koevoet

Adviseur administratie

Voor financieel advies zit je goed bij Jeffrey. Hij heeft in de smiezen hoe hij het verschil kan maken omdat hij precies aanvoelt wat nodig is. Geen uitdaging is hem te gek!  

​​​​​​​Jeffrey Huijskens 

Financial consultant

Wilma zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Ze houdt kwaliteitsprocessen in de gaten en grijpt alle kansen aan om deze te optimaliseren. Door Wilma verlopen processen vlekkeloos en wordt iedereen ontvangen met een lach!   

Wilma van der Smissen 

Officemanager