Toekomstplanning

Niemand heeft een glazen bol om de toekomst te voorspellen. Maar je hebt zelf vast wel een beeld van hoe jij de toekomst voor je ziet. Wil jij lekker gaan genieten in een vakantiewoning in Frankrijk? Of rustig genieten van je kinderen kleinkinderen? Wat is daarvoor nodig, en hoe kom je daar? Fin4Finance ondersteunt jou bij een financiële toekomstplanning.

Financiële planning

Hoeveel heb je nodig om straks zorgeloos te kunnen leven? Met een financiële planning kunnen we jou helpen je doelen te bereiken. Daarbij kijken we naar de lange termijn en we nemen de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf én de branche mee in de overwegingen. Zo kun jij met je onderneming de stappen zetten die nodig zijn voor een zorgeloze toekomst. 

Verkoop van je bedrijf

Wil je het rustiger aan gaan doen, dan is het verkopen van je bedrijf een goede optie. Fin4inance verzorgt een diepgravende en goed onderbouwde waardebepaling en is de gesprekspartner voor zowel jou als de kopende partij. Zo weet je zeker dat alles goed wordt geregeld. 

Meer weten over deze oplossing?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor financiële toekomstplanning? Neem direct contact met ons op!
 

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Kennis van je branche

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Ontmoet onze ervaren specialisten

Met zijn RA-titel en een flinke dosis Brabantse gezelligheid is Jan Willem de beste persoon voor een goede discussie over jouw onderneming. Niet alleen heeft hij de ervaring die vereist is om jou te helpen groeien, hij heeft ook de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Jan Willem Peters RA

Eigenaar en inspirator

​​​​​​Chris is AA-accountant en ook partner van Fin4Finance. Hij weet alles over automatisering en zorgt ervoor dat je jaarrekeningen goed gepresenteerd zijn én dat jouw onderneming optimaal geadviseerd wordt.

Chris Maas AA

Eigenaar en inspirator

Als Payroll-specialist weet Esther alles over juridische contracten, loonaangiftes en salarissen. Met haar fijne persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat jouw personeel nooit iets tekort komt.

Esther Peters

Adviseur lonen en sociaal zekerheidsrecht

​​​​​​Een echte young professional: met een master in zowel accounting als rechten én zijn AA-opleiding in volle gang zorgt Rik ervoor dat jouw cijfers altijd in perfecte conditie zijn. Met zijn scherpe, kritische blik hoef jij je niet meer druk te maken om de details en kan hij je van een gedegen advies voorzien!

Rik Baken

Junior Adviseur Accountancy

Otto-Jan is onze laatste aanwinst voor de accountancy. Met zijn positieve energie en meer dan 15 jaar lange werkervaring in de accounting zorgt onze goedlachse Fries voor een juiste jaarrekening en tussentijdse cijfers voor uw gemak

Otto-Jan Leeverink

Adviseur Accountany

Met Sander aan je zijde heb je jouw btw-aangiftes en administratie zo op orde! Cijfers zijn hem niet vreemd. Sterker nog, de verhalen achter cijfers zijn binnen no-time ontrafelt en omgezet in gedegen advies.   

Sander Koevoet

Adviseur administratie

Voor financieel advies zit je goed bij Jeffrey. Hij heeft in de smiezen hoe hij het verschil kan maken omdat hij precies aanvoelt wat nodig is. Geen uitdaging is hem te gek!  

​​​​​​​Jeffrey Huijskens 

Financial consultant

Wilma zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt op kantoor. Ze houdt kwaliteitsprocessen in de gaten en grijpt alle kansen aan om deze te optimaliseren. Door Wilma verlopen processen vlekkeloos en wordt iedereen ontvangen met een lach!   

Wilma van der Smissen 

Officemanager